5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Zanlıya, su tesisatçısı kılığıyla operasyon

Bursa'da, 20 gün önce kaçak bir kumarhanede işlenen cinayetin katil zanlısı, İstanbul'da yakalandı. Zanlıyı takip eden cinayet masası dedektifleri, Anadolu Yakası'nda bir apartman dairesinde kaldığı tespit edilen zanlıyı, 3 gün boyunca dürbünle izledi.

Daireden çıkmayan zanlı, alt kata su aktığını söyleyen tesisatçı kılığındaki dedektiflerce yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Demirtaşpaşa Mahallesi'ndeki bir iş hanında, kaçak kumarhaneye dönüştürülen katta, Muzaffer Seyhan (22) isimli şahıs tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay yerinden biri silahlı 2 kişinin çıktığını gören tanıkların ifadesi doğrultusunda zanlıyı belirleyen polis, suç kaydı bulunan E.G. (45) isimli şahsı takibe aldı. Şahsın son olarak İstanbul Anadolu Yakası'nda bir apartman dairesinde kaldığı tespit edildi.

Bina çevresinde 3 gün boyunca önlem alan cinayet masası polisleri, dürbünle evi takibe aldı. Eve giren çıkan kişiler arasında yer almayan E.G.'nin içeride bulunduğu netleşince, polis ilginç bir yöntem denedi.

Kapıyı çalan polis, şahsın oturduğu daireden alt kata su aktığını ve tesisatçının bunu kontrol edeceğini öne sürerek eve girdiğinde, E.G. isimli şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Şahısla birlikte bir adet de tabanca ele geçirildi.

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen ve olay günü yanında bulunan bir kişinin daha ismini veren E.G, hakkında hazırlanan tahkikat evrakıyla adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili R.F. isimli şahsın da arandığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 17:09:53
Güncelleme :26 Aralık 2005 Pazartesi 17:13:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?