4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

İbrahim Köşdere'nin Küçükkuyu ziyareti

AK Parti Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere, Küçükkuyu Beldesi'nde temaslarda bulundu.
 
Uzun bir aradan sonra Küçükkuyu'ya gelen AK Parti Milletvekili İbrahim Köşdere, "Vatandaşa faydalı olabilmek için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" dedi. Küçükkuyu'da parti içinde bazen kopukluklar yaşandığını söyleyen Köşdere, bunun aşılması halinde emeklerin vatandaşa hizmet olarak yansıyacağını söyledi.
 
Başkan Yusuf Aksoy'a bir yıl proje üretme konusunda zaman tanıdıklarını hatırlatan Köşdere, "Son 2 yılda inanılmaz güzel bir diyalog içindeyiz. Son günlerde birçok büyük projeye imza attık. Bunlardan biri de Küçükkuyu'nun en büyük sorunu olan kanalizasyon için hazırlanan proje. İller Bankası tarafından ücretsiz olarak çizilen proje yürürlüğe girdi. Beldede kod ölçüm çalışmaları başladı. Biz Küçükkuyu'ya gelemesek de Başkan Aksoy ile devamlı bir telefon trafiğindeyiz. Belediyemizin hazırladığı projelerin devamlı takipçisiyiz. Ayvacık'a Anadolu Lisesi açmak için büyük çaba harcadık. Barajda ise 2007 yılında su tutulmaya başlanacak. Ilıca deresinin de ıslah çalışmalarına yakında başlanacak. Öğretmen açığı da en kısa sürede giderilecek" diye konuştu.
 
Gün içinde esnafı da dolaşan Köşdere, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip AK Parti'nin yaptığı çalışmaları anlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 14:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?