7
Mayıs
2024
Salı
EDİRNE

Çetin-Metin Doksatlı

Ülkemizde tıp eğitimi ve tıp hizmeti giderek yaygınlaştığı ölçüde pahalılaşıyor da...Tıp alanında hızla değişen, kendini sürekli yenileyen teknoloji ve hastaların giderek daha da bilinçlenmesi sonucunda kaliteli ve hızlı hizmeti talep etmesi sağlık alanında hizmet veren yetkilileri ve çalışanları yeni arayışlar içine itmektedir. Ancak giderek artan hasta nüfusuna karşılık araç-gereç ihtiyacının ve diğer teknik donanımların artan talebe zamanında cevap verememesi olumsuzlukları da beraberinde getirmektedir. Ne mutluluk verici bir gelişme ki,ülke sorunlarını özümseyen bilinçli hayırsever vatandaşlarımızın sayısı giderek artıyor. Hastanelerimize yaptıkları katkılarla nice hayatlar kurtarılıyor ve nice yüzler onların sayesinde yaşama umutla bakıyor. Çok zor koşullar altında hizmet veren Sağlık çalışanları da hayırsever vatandaşların hastanelere yaptıkları katkıların artmasını ve bu davranışların herkese örnek olmasını diliyorlar.

Trakya Üniversitesi Eğitim-Araştırma ve Uygulama Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı servisinde de bugün (20/02/2004) saat 11:30’da Servet-Veli TEKDEN, Fatma-Hilmi ARDA ve Doksatlı Ailesi tarafından düzenlenen 3 yeni özel odanın açılışı ile tıp hizmetinde bir güzellik yaşandı.

Başhekim (Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı) Prof. Dr. Tuncay ÇAĞLAR konuşmasında “Bu üç özel odanın yapılmasının Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalına olumlu katkılarda bulunduğunu, hastanelerimizde daha kaliteli hizmet verilmesini sağlamak için pek çok hayırseveri böylesine yararlı hizmetleri yerine getirmeleri için teşvik etmek gerektiğini; ayrıca her türlü donanıma sahip bu özel odaların oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini” belirtti.

Prof. Dr. Tuncay ÇAĞLAR’ın konuşmasının ardından Babaeskili Servet Tekden vefat eden eşi Veli Tekden (serbest meslek sahibi) adına, Havsalı Fatma Arda vefat eden eşi Hilmi Arda (çiftçi) adına, Edirneli Çetin ve Metin Doksatlı (Her ikisi de DSİ’den emekli) Doksatlı Ailesi adına özel odaların açılışını gerçekleştirdiler.

Açılışların ardından Başhekim Prof. Dr. Tuncay ÇAĞLAR hastaneye yaptıkları katkılardan dolayı hayırseverlere teşekkür plaketlerini verdi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar