3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

İndirimli kartlar yenileniyor

İETT, öğretmen ve öğrencilerin toplu taşıma araçlarında kullandığı 2005 yılı indirimli kartlarının 28 Şubat`a kadar geçerli olduğunu, bu tarihten itibaren ise yeni kartların kullanılacağını bildirdi.

İETT`den yapılan yazılı açıklamaya göre, herhangi bir nedenle kartlarını yenileyememiş öğretmen ve öğrenciler, kart taleplerini okul müdürlüklerine ya da İETT`nin ``www.iett.gov.tr`` internet sitesine yapabilecekleri gibi, kendilerine en yakın İETT`nin seyahat kartları bürosuna da istenilen belgelerle başvurabilecekler. Başvurularda, kart sahiplerinden 5 YTL alınacak.

Ayrıca, daha önceki yıllarda Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeline (polislere) verilmiş olan eski polis personel kimlik kartları ile T.C. Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından basın mensuplarına verilmiş olan eski basın kimlik kartlarının toplu taşım araçlarında ücretsiz seyahat kartı olarak kullanılması da 28 Şubat`ta sona erecek.

Polisler için Emniyet Genel Müdürlüğü`nce verilen yeni personel kimlik kartı ile yenilenen basın kartı bulunanlar, toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmaya devam edecek.

.
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2006 Salı 14:23:26
Güncelleme :14 Şubat 2006 Salı 14:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?