2
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Realty World 7. ofisini açtı

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) en güçlü mortgage kuruluşu olan Realty World 73. ofisi, gerçekleştirilen bir törenle açıldı. 

Sarıyer İstinye Emirgan Caddesi Numara 102'de faaliyete geçen ofisin açılışına, Realty World adına faaliyet gösterecek olan Cempay Uluslararası Gayrı Menkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi ortakları, tam kadro katılarak açılışta hazır bulundu. Açılışa ayrıca Avukat Edibe Çizmeci'nin kızı ve aynı zamanda şirketin direktörü olan Payende Ceren Çizmeci ve Seval Yazıcı, Ataman Yazıcı, Realty World Türkiye yetkilisi Hilmi Işıkören ile çok sayıda seçkin davetli katıldı. Şirket direktörü Payende Ceren Çizmeci, Realty World'ün Amerika'nın en güçlü morgage şirkteti olduğunu belirterek, sadece Türkiye'de değil Miami ve Florida'da ağırlıklı gayrı menkul işi yapacaklarını belirtti. Çizmeci, "Misyonumuz, uluslararası gayrı menkul, yani burada profesyonel bir emlak danışmanlık hizmeti vermek. Müşterilerimiz, hayal ettikleri gayrı menkulü ofisimizde bulabilecek" dedi. 

Realty World Türkiye, KKTC, Romanya, Rusya, Ukrayna ve Polonya ana lisansörlüğü ile ağını Türkiye üzerinden genişletiyor. Realty World, şimdiye kadar 73 ofis ve 8 bölge müdürlüğü açarak Türkiye'de en hızlı büyüyen emlak devi oldu. Ofis açılış verilen kokteylin ardından sona erdi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 15:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?