30
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Bilal İnci yaşamını yitirdi

Türk Sineması'nda oynadığı 'kötü adam' rolleriyle tanınan Bilal İnci (70) kaldığı otel odasında ölü bulundu. Yapılan ilk incelemenin ardından İnci'nin kalp kirizinden öldüğü anlaşıldı.
Yeşilçam'da "kötü adam" adam rollerinin tanınan yüzü Bilal İnci, Beyoğlu'nda bir otel odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Beyoğlu Topgeçerler Oteli Sokağı üzerinde bulunan Villa Oteli'nde kalan ve bugüne kadar 500'den fazla filmde rol alan Bilal İnci, otel odasında ölü bulundu. Yapılan incelemenin ardından İnci'nin kalp krizi sonucu öldüğü ortaya çıktı.

Bilal İnci'nin cesedi, dizideki arkadaşları tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı morguna kaldırıldı.
Yeşilçam'da "kötü adam" adam rollerinin tanınan yüzü Bilal İnci, rol aldığı "Kayıtdışı" adlı dizinin çekimleri için İstanbul'a gelmişti.

Beyoğlu'nda Topgeçerler Sokağı'ndaki Villa Oteli'nde kalan İnci, kaldığı otel odasında ölü olarak bulunmuştu. Yapılan incelemenin ardından İnci'nin kalp krizi sonucu öldüğü ortaya çıkmıştı. İnci'nin cesedi, dizideki rol arkadaşları tarafından alınarak Zincirlikuyu morguna kaldırıldı. Bilal İnci için yarın Yeşilçam Sokağı'nda bir tören yapılacak.

Cenaze Şişli Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

.
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 22:44:48
Güncelleme :18 Ekim 2005 Salı 00:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?