6
Mayıs
2024
Pazertesi
KÜLTÜR/SANAT

Kedi Kadın sinemalarda

İnsanları mutlu etmek için çırpınan genç kadın, kayda değer yeteneğini, Hedare Beauty kozmetik şirketinde grafik tasarımcısı olarak çalışarak heba etmektedir.Sloganı "her ne pahasına olursa olsun, her yaşta gençlik" olan dev şirket, despot George Hedare (LAMBERT WILSON) ve soğuk görünüşlü süper model karısı Laurel (SHARON STONE) tarafından yönetilmektedir.

Kaderin yönlendiridiği bir dizi olay sonucunda, Hedare’in ’gerçek olamayacak kadar güzel’ yeni anti-aging (geri yaşlandırma) ürünün gerçek olamayacak -kadar güzel- olduğuna kulak misafiri olan Patience’ın sakin yaşantısı sonsuza dek değişecektir. Olabilecek en kötü zamanda, en kötü yerde bulunan Patience, Hedare’in sırrının güvende olması için öldürülür.

Ama her şey bitmemiştir.

Gizemli güçler tarafından hayata döndürülen Patience, kendine geldiğinde artık tek bir kişi değildir. Birdenbire güç, çeviklik ve aşırı hassas duyulara kavuşmuştur. Artık sadece Patience değil, iyi ile kötü arasındaki tehlikeli çizgide hassas dengeyi koruyan çekici bir yaratıktır: KEDİKADIN’dır.


Catwoman
Yönetmen: Pitof
Oyuncular: Halle Berry, Benjamin Bratt
Tür: Macera
Süre: 104 dk.

Yayın Tarihi : 9 Eylül 2004 Perşembe 15:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?