19
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Vali Güler adına okul yaptırıldı

İstanbul Valisi Muammer Güler, Beylikdüzü Belediyesi tarafından adına yaptıralan okulu gezdi. Belediye Başkanı Vehbi Orakçı'yı makamında ziyaret eden Güler, 'Yeşil Vadi' ile 'Eğitim Kültür ve Teknoloji Vadisi' projeleri hakkında bilgi aldı. 

İstanbul Valisi Muammer Güler'i belediyeye gelişinde Belediye Başkan Vehbi Orakçı ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. Bir süre belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Vali Güler, Beylikdüzü'ne yeni okullar yapılacağını söyledi. 

Güler, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey'i telefonla arayarak gerekli girişimlerin başlatılması talimatını da verdi. Beylikdüzü'nün yeşille mavinin buluştuğu ve deprem riskinin en aza indirildiği örnek bir bölge olduğunu dile getiren Vali Güler, "Bölgede güvenlik sorunu yok denecek kadar az. Çalışmalarımız devam etmekte. Mobese sisteminin yaygınlaştırılmasıyla güvenlikte istenilen düzeye yaklaşılacaktır. Beylikdüzü Başkan ve ekibinin çalışmalarıyla daha da güzelleşiyor ve örnek bir yerleşim alanı haline geliyor" dedi. 

Belediye tarafından yapılacak olan 'Yeşil Vadi' ile 'Eğitim Kültür ve Teknoloji Vadisi' hakkında bilgi alan Vali Güler'e Başkan Orakçı tarafından ziyaret anısına işlemeli tabak ve vazo hediye edildi. Daha sonra Muammer Güler ve beraberindekiler bir süre yeşil alan içinde gezinti yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Beylikdüzü Belediyesi tarafından adına yaptırılan okulu da ziyaret eden Vali Güler, yapılan bu jestin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 00:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?