18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Genç kız, sevgilisini sırtından bıçakladı

Sirkeci’de tramvaya binmek için jeton almak isteyen sevgilisini sırtından vuran genç kız, ağlayarak verdiği ilk ifadesinde, sevgilisinin kendisini evlenme vaadiyle kandırarak tecavüz ettiğini, daha sonra da terkettiğini ileri sürdü.


Sirkeci’de meydana gelen olayda Z.F. (Zeynep Fil) isimli 16 yaşındaki genç kız, tramvay durağında Tan Akyürek (36) isimli şahsı sırtından vurdu. Sırtından vurulan Akyürek, tramvay yoluna yığılırken Z.F. isimli genç kız tramvay güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak bilet gişesine kilitlendi. Polis tarafından gözaltına alınan genç kız, Sirkeci Polis Merkezi’ne götürüldü.

Bu arada sırtından tek kurşunla yaralanan Tan Akyürek, yerde yaklaşık yarım saat ambulans bekledi. Daha sonra olay yerine gelen ambulansla Haseki Hastanesi’ne kaldırılan Tan Akyürek tedavi altına alındı. Sirkeci Polis Merkezi’ne götürülen Z.F. ise ilk ifadesinde Tan Akyürek’in sevgilisi olduğunu ve kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü.

İfadesinde evlenme vaadiyle kandırıldığını iddia eden Z.F.’nin, "Biz bir müddet önce sevgiliydik. Beni evlenme vaadiyle kandırdı ve bana tecavüz etti. Benimle evleneceğini söyleyerek beni kandırmaya devam etti. Daha sonra beni bir daha aramadı. Ben de izini sürerek onu tramvay gişesinde yakaladım ve sırtından vurdum" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2004 Pazar 10:12:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?