6
Mayıs
2024
Pazertesi
EĞİTİM

Adapazarı'lı kursiyerlere girişimcilik sertifikası

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ortaklığıyla düzenlenen "Girişimcilik" kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi ve KOSGEB ortaklığıyla düzenlen ve 5 güren "Girişimcilik" kursunun sona ermesi nedeniyle Abasıyanık Sanat Merkezi'nde (ASM) belge töreni düzenlendi. Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi görevlilerinden Emine Çarkçıoğlu tarafından ASM'de verilen kursa 159 kursiyer katıldı. ASM'de düzenlenen sertifika törenine Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Erol Öztürk, KOSGEB Gebze İşletme Geliştirme Merkezi Müdürü Dr. Halil Çetin ve kursiyerler katıldı.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Türk toplumunun girişimci bir toplum olduğunu ifade ederek, "Bu kurs çok önemli ve anlamlı bir kurs. Kursa katılan arkadaşlarımızın girişimcilik duyguları pekişecek. Belediye olarak sivil toplum örgütleriyle hareket etmeye devam edeceğiz. Sakarya ili en kabiliyetli insanları barındırıyor. Bu tür kursları bundan sonra da açacağız. Kursu bitirenleri tebrik ediyorum" dedi.

ATSO Başkanı Erol Öztürk, kursa katılanların çok önemli bir adım atıklarını belirterek, kendilerini kutladığını kaydetti. Öztürk, KOSGEB'in girişimcilere desteğinin artarak devam ettiğini ifade ederek, bugüne kadar 900 bin YTL kredi sağladığını söyledi.

Kursiyerlere sertifikaları Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, ATSO Başkanı Erol Öztürk, KOSGEB Gebze İşletme Geliştirme Merkezi Müdürü Dr. Halil Çetin tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 19:54:24
Güncelleme :3 Mart 2006 Cuma 19:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?