30
Nisan
2024
Salı
SPOR

Amatörlere muhteşem saha

Türkiye 3. Futbol Ligi 4. Grupta yer alan Çorluspor ile Tekirdağ Bölgesi Süper Amatör Küme takımlarının da maçlarını oynadığı Çorlu General Basri Saran Stadyumu, ikinci yarıya, belirtilen UEFA kriterlerine uygun olarak hazırlanıyor.

Stadyumda birinci devre maçları oynanırken, denetçilerin bazı incelemelerde bulunduklarını ve bu incelemelerin neticesinde gördükleri eksikliklerin giderilmesini istediklerini dile getiren Çorlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Feridun Demirel, "Bu istekler doğrultusunda stadyumun tel örgü yükseklikleri 2 metreye çıkarıldı. Sahaya açılan tahliye kapılarının sayısı arttırıldı. Stadın yetersiz görülen tuvalet kapasitesi arttırıldı ve birde bayanlar tuvaleti eklendi. Stadyuma iki adet büfe inşa edildi. Sürgülü olan tribün tahliye kapılarının stad dışına açılmaları sağlandı. Merdivenler ve acil çıkış kapıları talimata uygun olarak sarıya boyandı. 2 güvenlik bariyeri oluşturuldu. Stadyuma paratoner konuldu. Bayrak direklerinin sayısı 6`ya çıkarıldı. Yedek kulübeleri ve hakem odası talimatlara uygun olarak düzenlendi. Doping odası oluşturuldu. Misafir takım soyunma odası da ev sahibi takım soyunma odası gibi düzenlendi" dedi.

Tüm bu çalışmaların yapılmasında Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yanı sıra Çorlu Belediyesi ve Çorluspor'un da katkı sağladığını dile getiren Demirel, "Çorlu General Basri Saran Stadyumu ikinci yarı maçlarına eksiksiz olarak hazırlandı. Şimdi sıra maçların oynanmasına geldi" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 13:53:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?