5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

ANAP: Eğitim sıkıntıda

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sibel Çarmıklı’nın başkanlığında, İl Başkanı Necati Erdem ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı bir dizi incelemede, Adana’daki kırsal köy ilkokullarının çoğunda ekonomik güçsüzlükler yüzünden sıkıntılı bir eğitim dönemi geçirilmekte olduğu saptandı.

Partili yetkili kurullar tarafından köy muhtarları ve yetkililer ile görüşülerek ihtiyaç sahibi okulların belirlenmesinin ardından, Şambayat, Karayusuflu ve Camili Köy İlköğretim okulu öğrencilerine yardım elini uzatan Anavatan Partililer, önlük, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemelerini içeren paketleri ilgili okulların idareci ve öğrencilerine ulaştırdılar.

Dağıtım töreninde bir konuşma yapan ANAP Genel Başkan Yardımcısı Çarmıklı, öğrencilerin görevinin Atatürk’ün çizdiği çağdaş yolda durmadan ilerlemek olduğunu söyledi. Vatana faydalı bireyler olmanın yolunun çok çalışmaktan geçtiğine işaret eden Çarmıklı’dan sonra söz alan İl Başkanı Necati Erdem de özetle şu görüşlere yer verdi:

"Sorunları diz boyu olan okul çocuklarımız var. Çok güç şartlar altında eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam ediyorlar. Bu tablo da bizi fazlasıyla üzüyor. Onların iyi ve sağlıklı eğitim alabilmeleri için elimizde ne tür imkan varsa vermeye hazırız. Bu amaçla hareket eden Anavatan Partisi yönetici ve üyelerinin bu tür katkıları artarak devam edecektir.”

Aybars Ertan - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 11:29:44
Güncelleme :28 Eylül 2005 Çarşamba 13:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?