5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Şimdi basketbol zamanı

Efes Pilsen Spor Kulübünün basketbol branşı için ülke genelinde düzenlediği "İlk Adım Basketbol Okulları" projesi kapsamında geçtiğimiz sezon yoğun ilgi gösteren Adana'lılara teşekkür eden kulüp antrenörleri Altan Can ve Hakan Uysal, basketbol eğitim programının geçen yıl olduğu gibi bu sezon da ücretsiz olacağını söyledi.

Basketbol okuluna en küçük 1994 doğumluların alınacağını söyleyen yetkililer, basketbol sporuna gönül veren miniklerin kayıt yapmaları için Adana genelinde yapılacak duyuruları beklemeleri gerektiğini ifade ettiler.

Efes Pilsen Spor Kulubü tarafından ikincisi düzenlenecek basketbol alt yapı çalışmalarında velilerden forma,eşofman ve çanta gibi aksesuarlar için de herhangi bir bedel talep edilmeyeceği kaydedildi.

Amaçlarının Türkiye'de basketbol sporunu küçük yaştan başlayarak sevdirmek, spor okullarında yetişen sporcuların bölgelerinde faaliyet gösteren spor külüplerinde yer almasını sağlamak, Efes Pilsen alt yapısına, A takımı'na sporcu yetiştirmek ve basketbola yeni yıldızlar kazandırmak olduğunu ifade eden spor külübü antrenörleri Can ve Uysal, çalışma gruplarının 10-11 yaş, 12-13 yaş ve 14-15 yaş olarak üç grup erkek öğrencilerden oluşacağını belirttiler.

Aybars Ertan - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2005 Perşembe 10:13:23
Güncelleme :18 Ağustos 2005 Perşembe 15:19:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?