5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Adana'da gaspçı dehşeti

Adana'da yalnız yaşayan bir şahsın evine giren kimliği belirsiz maskeli 2 kişi, ellerini ve ayaklarını iple bağlayıp darp ettikleri şahsın 200 YTL parasını ve cep telefonunu çalıp kayıplara karıştı.

Ellerindeki ve ayaklarındaki ipi bıçakla keserek kurtulmayı başaran yaşlı şahıs, kendisini görüntülemek isteyen kameralara ise tepki göstererek, çekilmek istemediğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam 22.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Kuruköprü Mahallesi Kuruköprü Sokak 13 numaralı evde meydana geldi. Daha önce matbaacılık yaptığı belirlenen ve emekli olduktan sonra yalnız yaşamaya başlayan Hüseyin Renk (55) isimli şahıs evinde yatmaya hazırlanırken, kimliği belirsiz ve maskeli 2 kişi zorla Renk'in evine girerek, ellerini ve ayaklarını bağlamak istedi. Renk'in, şahıslara direnmesiyle yaşanan boğuşmada ise çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Şahıslar Renk'i etkisiz hale getirdikten sonra, üzerinde bulunan 200 YTL'yi ve cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Elleri ve ayakları bağlı halde evde bırakılan yaşlı şahıs ise güçlükle mutfaktan aldığı bıçakla ipleri keserek kurtulmayı başardı. Olay yerine gelen polis, kaçan şahısları arama çalışması başlatırken, elleri ve yüzü kan içinde kalan yaşlı şahıs ise 112 Acil Servis ambulansı ile tedavi edilmek üzere Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Renk, ambulansa bindirilmesi sırasında kendisini görüntülemek isteyen kameralara ise, "Çekilmek istemiyorum, çekmiyoruz diyorsunuz ışıklarınız yanıyor" diye tepki gösterdi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 10:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?