3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Engelli kıza cami tuvaletinde taciz!

ADANA’da annesinin markete gönderdiği işitme ve konuşma engelli 8 yaşındaki kız çocuğu T.Ö., evlerinden 2 sokak ilerideki caminin tuvaletinde yüzü gözü kanlar içinde bulundu. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce dövülen kızın, tacize de uğramış olabileceği belirtildi.

Kozan Caddesi’ndeki Sadakat Camii’nin tuvaletinden gelen ağlama sesi üzerine kapıyı açıp içeri giren vatandaşlar, işitme ve konuşma engelli T.Ö.’yü yüzü gözü kanlar içinde ve başı tuvalet taşının içinde yatar halde buldu. Dışarı çıkartılan küçük kız için ambulans çağrılırken, tanıyan vatandaşlar da yakınlarına haber verdi.

Ambulanstan önce camiye gelen ve torununu kanlar içinde bulan babaanne Kezban Ö., “Annesi hastaydı, kızını markete göndermişti. Onu bu hale kim neden getirir?” diyerek T.Ö.’ye sarılıp gözyaşı döktü. Olay yerine çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne götürülen T.Ö., tedaviye alındı.

Olayı duyup gelen, eşiyle nikahsız yaşayan 4 çocuk annesi Aynur Yaşar, kızını alışveriş yapması için markete gönderdiğini, uzun süre dönmeyince babaannesinin de onu aramak için gittiğini evden çıktığını söyledi. Gözyaşları arasında kızının durumunu öğrenmeye çalışan kadın, polislerce sakinleştirildi.

Feci şekilde dövülen T.Ö.’nün bulunduğu tuvalette inceleme yapan polis, kabinde ıslak kağıt parçaları buldu. İncelenen kağıtlarda sperme rastlanmadı. Küçük kızın cinsel taciz, istismar kurbanı olabileceği ihtimalini de değerlendiren polis, soruşturmayı sürdürüyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 12:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali mukan IP: 78.165.253.xxx Tarih : 26.01.2008 17:22:26

aşşagılık yaratıklar