5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Adana'dan kısa haberler

Adana Ticaret Odası ve Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle düzenlenen konferansta, kayıtdışı ekonomi ele alınacak.

Adana Ticaret Odası Meclis Salonu'nda, 26 Aralık 2005 Pazartesi günü düzenlenecek "Kayıtdışı Ekonomi ve 2006 Yılındaki Vergi Kanunlarında Yapılacak Değişiklikler" konulu konferansa, Maliye Bakanlığı Gelirler Başkontrolörü Eray Mercan konuşmacı olarak katılacak.

ÇUFAŞ'A FUAR DÜZENLEME YETKİSİ

TOBB tarafından Ankara'da düzenlenen "1. Türkiye Fuarcılık Kongresi"nde, Çukurova Fuarcılık A.Ş.'ye "Yurtiçinde Fuar Düzenleme Yetki Belgesi" verildi.

ÇUFAŞ Başkanı Şaban Baş, Çukurova'nın fuarcılık sektöründe her geçen gün daha da büyüyeceğini belirterek, "Hedefimiz ihtisas fuarlarının ardından uluslararası boyuttaki organizasyonlara imza atmaktır" dedi. 

VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLECEK

Adana Ticaret Odası ve Adana Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen geleneksel "Vergi Rekortmenleri ve Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni", 23 Aralık Cuma günü yapılacak.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın da katılmasının beklendiği törende, 2004 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleriyle başarılı ihracatçılara plaket ve sertifika verilecek.

YAPI GÜVENLİĞİ VE İNŞAAT ÇELİĞİ İLİŞKİSİ" KONULU SEMİNER

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi'nin (İMO), Ekinciler Demir ve Çelik San. A.Ş.'nin katkılarıyla düzenlediği "Yapı Güvenliği ve İnşaat Çeliği İlişkisi" konulu seminer, 21 Aralık'ta Çarşamba günü düzenlenecek.

Deprem bölgesi olan Türkiye'de daha sağlam ve sağlıklı binaların yapılması konusunda bilinçlendirmeyi hedefleyen seminer, İMO Prof. Dr. Uğur Ersoy Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 11:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?