5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Başkana öpüşme yasağını bozdurdu

Kendisini öptürmemekle tanınan Türkiye Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın yasağını bir kadın deldi. Toplu Konut İdaresi Başkınlığı'nın (TOKİ) yaptırdığı konutların kura çekilişinde bir kadın, Durak'ı yanaklarından öptü. Durak ise "Benim yasağım erkeklere" diyerek yasağın delinmediğini iddia etti.

Serinevler Spor Salonu'nda TOKİ'nin yaptırdığı 720 konut için kura çekimi gerçekleştirildi. Konuşmalardan sonra noter huzurunda başlayan çekilişte ilk şanslı Süleyman Kişi olarak açıklanırken, şahıs tüm anonslara rağmen ortaya çıkmadı.

İkinci çekilişte şanslı isim Volkan Kansu Akdemir isimli üniversite öğrencisi oldu. Akdemir ailesiyle milletvekilleri ve başkanlar birlikte fotoğraf çektirirken, şanslı öğrencinin annesi Şengül Akdemir, "Her zaman yanımızda. Müsaade ederse kendisini öpmek istiyorum" diyerek Başkan Durak'ın yanağına eğildi. Durak, sesini çıkarmayınca iki yanağından ayrı ayrı öpen Şengül Akdemir, alkışlanırken, "Başkanımız Aytaç Durak'a minnet borçluyuz. Onun ellerinden de öperim. Bize böyle bir mutluluğu yaşattıkları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu olayı gören AK Parti Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü de, Başkan Durak'ın elinden mikrofonu alarak, "İşte gördünüz, Başkan Durak'ın öpüşme yasağı kalktı. Artık herkes öpebilir" diye anons yaptı. Bunun üzerine Başkan Durak da, 'öpüşme yasağı'nın delindiğini öne süren Börü'ye karşılık basın mensuplarına dönerek, "Benim kime karşı yasak koyduğumu herkes bilir" diyerek, yasağın kadınlara geçerli olmadığını öne sürdü

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 17:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?