5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Çakmak kavgasında 2 yaralı

Adana'da 2 arkadaşın sigaralarını yakmak için çakmak istedikleri kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Adana Adliyesi önünde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, 20 yaşındaki Ali Y. (Yeşilgöz) ve Abdurrahman K. isimli arkadaşlar, sigaralarını yakmak için yoldan geçen 19 yaşındaki Hüseyin G.'den (Gür) çakmak istedi.

Hüseyin G.'nin, "Bende size verecek çakmak yok" demesi üzerine şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hüseyin G. ve Ali Y. üzerlerinde bulunan ve kelebek diye tabir edilen bıçaklarını da kullanarak kavga etmeye başladı. Kavgada Ali Y, 5 ayrı yerinden bıçaklanırken, Hüseyin G. ise koltuk altından bir bıçak darbesiyle yaralandı.

Aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinden kaçmak isteyen Ali Y. adliye binası arkasında bulunan Avukat Kamil Tekerek Sokağı'nda düşerek yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen polisler, Ali Y.'yi yerde kanlar içerisinde buldu. Bu sırada arkadaşının yanında bulunan Abdurrahman K., olayı görüntülemek isteyen kameramanlara saldırmak istedi.

Abdurrahman K. olay yerinde bulunan polisler tarafından ifadesi alınmak için polis merkezine götürülürken, Hüseyin G. kaldırıldığı Adana Devlet, Ali Y. ise Adana Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ali Y.'nin aşırı derecede kan kaybı nedeniyle durumunun ciddiyetini koruduğu belirlenirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 10:59:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?