5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Çılgın aşık dehşet saçtı

Gaziantep'ten sevgilisiyle kaçarak Adana'ya gelen bir kişi, yakalanacaklarını anlayınca silahla önce sevdiği kadını sonra da kendini vurarak intihara kalkıştı.

Alınan bilgiye göre olay, gece Adana-Ceyhan D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Önceki gün Gaziantep'ten daha önce birbirlerini sevdikleri bildirilen 19 yaşındaki Eyüp K. ile 2 çocuk annesi 20 yaşındaki Fatma G. kaçarak Adana'ya geldi. Durumdan haberdar olan Eyüp K.'nin ailesi, oğullarını ikna etmesi için sözünden çıkmadığı patronu Mehmet Sıddıkoluk'u Adana'ya gönderdi. Eyüp K.'nın dayısı Hasan S. de Adana'ya hareket etti.

Adana'ya gelen Sıddıkoluk, Eyüp K. ile Fatma G.'yi ikna ederek Gaziantep'e döndüğü sırada, Hasan S. 27 PE 584 plakalı minibüsle, içerisinde Fatma G., Eyüp K. ile patronu Mehmet Sıddıkoluk'un bulunduğu Resul Kutlar'ın yönetimindeki 27 ER 366 otomobilin yolunu kesti. Dayısına yakalanacağını anlayınca paniğe kapılan Eyüp K., üzerinde bulunan tabancayla önce sevgilisi Fatma G.'nin başına daha sonra da kendi kafasına bir el ateş etti.

Olayda ağır yaralanan Eyüp K. ile sevgilisi Fatma G. Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına aldı. Sevgililerin hayati tehlikeyi atlatamadığı, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 12:21:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?