5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Çöp evi temizlerken zehirleniyorlardı

Adana'da ortaya çıkarılan bir çöp evin boşaltılması ilginç görüntülere sahne oldu. Yaşlı kadın, farelerin cirit attığı, yiyeceklerin koktuğu evinin boşaltılmasına direnirken, kokudan fenalık geçiren ekipler zaman zaman çalışmayı yarıda bırakıp ayran içti.

Seyhan İlçe Belediyesi ekipleri, Şehit Duran Mahallesi, 25. Sokak'ta ihbar üzerine bir çöp ev ortaya çıkardı. Farelerle kedilerin cirit attığı çöp evden çıkan kokular mahalle halkıyla ekiplere fenalık geçirtti. Kokudan çalışamaz hale gelen işçiler dışarıya kaçarken, ayran içerek kendilerine gelmeye çalıştı. Operasyon sırasında kokuşmuş eşyalar arasından çok sayıda fareyle telef olmuş bir kedi de çıktı.

Operasyonu izleyen çocuklar korkudan kaçışırken, belediye ekipleri fareleri, ellerindeki temizlik fırçaları ve ayaklarıyla ezerek öldürdü.

Çöp ev operasyonunda, 57 yaşındaki Hülya Kahraman'a ait evden 2 traktör römorkuyla 2 kamyon dolusu çöp boşaltıldı.

Yaşlı kadın operasyon sırasında ekiplere sık sık, "Paralarım var, paralarım var" diyerek dışarı çıkarılan eşyalarını geri alırken, operasyon sonunda "500 milyonum gitti. Şimdi kim verecek paramı? Beş parasız kaldım" diyerek gözyaşı döktü.

Mahalle sakinleri, Hülya Kahraman'ın geceleri dışarı çıkarak çöplerden bulduğu eşyaları evine taşıdığını ve artık kokudan duramaz hale geldiklerini belirtirken, "Bu kadın yüzünden evimize misafir bile gelmez oldu. Çünkü, bu sokağa gelen insanlar kokuyu hemen fark ediyor. Bu evin boşaltılması çözüm değil, kadının tedavi ettirilmesi lazım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 10:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?