5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Düğünde kavga gelin ve damadı ayırdı

Düğünde kavga gelin ve damadı ayırdı
Adana'da bir düğünde gelin ile damat tarafı arasında çıkan kavga, gelin ile damadın ayrılmasına neden oldu. Akrabaları gelini, düğün salonundan polis kordonu altında evlerine götürdü.
Merkez Seyhan İlçesi Beyazevler Mahallesi Barajyolu'nda bulunan Pamuk Müzikhol'de Yüce ve Keser aileleri çocukları 27 yaşındaki Fethiye ile 30 yaşında Seçkin'i evlendirmek için bir araya geldi. Düğünün sonunda yapılan takı töreni sırasında, aşırı derecede alkollü olan erkek tarafı ile gelinin yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavga, salondan caddeye taştı. Sopa, bıçaklarla birbirlerine saldıran taraflardan 2 kişi yaralanırken, gelinin babası Burhan Yüce kalp krizi geçirerek fenalaştı. Kavgayı öğrenip müdahale etmek için olay yerine gelen polis ekipleri de kavga edenlerin arasında kaldı. Çıkan arbede sırasında bir polis memuru da yaralandı.
Kavgaya neden olanlar olay yerine çağrılan Çevik Kuvvet ile Asayiş Şubesi ekiplerince dağıtıldı. Kendisine bıçak çekildiğini ileri süren Fethiye Yüce'nin ağabeyi Adnan Yüce, gelini vermeyeceğini söyleyerek damadın yanındaki kız kardeşini salondan çıkartmadı. Yaklaşık bir saat boyunca öfkeli ağabey ve yakınlarını ikna etmeye çalışan polis müdürleri, "Düğünlerde bu tip olaylar olur. Siz akrabasınız, bu kadar büyütmeyin" uyarısında bulunarak barıştırmaya çalıştı. Polisin bütün girişimlerine rağmen barışmayı kabul etmeyen gelin tarafı sonunda istediğini elde etmeyi başardı.
Anne ve babasına yapılan saldırının kendisine yapıldığını söyleyen gelin Fethiye Yüce, damat Seçkin Keser'i öperek veda etti. Düğün gününde ayrılmak zorunda kalan damat Keser ile yakınları salonda kalırken, ailesini tercih etmek zorunda kalan Fethiye Yüce, akrabaları tarafından çevik kuvvet polisi kordonunda düğün salonundan çıkarılarak evlerine götürüldü. Kız tarafına karşı saldırı yapılması ihtimali üzerine salonun etrafını kuşatan Çevik Kuvvet polislerinin arasından geçen gelin, otomobile bindirilerek düğün salonundan uzaklaştırıldı.
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2005 Pazar 18:28:51
Güncelleme :25 Nisan 2006 Salı 12:37:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?