5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

En güzel ağlayan bebek

Bir internet sitesi tarafından düzenlenen "En sevimli ağlayan bebek yarışması" sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren bebek fotoğraflarına ödüller verildi.

Bebek fotoğraflarının yarıştırıldığı tek Türkçe içerikli site olma özelliğini taşıyan "www.fotobebek.com" adlı internet sitesi düzenlediği birbirinden ilginç yarışmalarla dikkat çekiyor. Sitede, "Banyo yapan en sevimli bebek", "Mama yiyen en sevimli bebek", "Hık deyip burnundan düşen bebekler" gibi yarışmalardan sonra bu kez de "En sevimli ağlayan bebek" yarışması düzenledi.

Yarışmaya birçok anne ve baba, bebeklerinin fotoğraflarını göndererek yoğun ilgi gösterdi. İlk 10'a girenlere çeşitli ödüllerin verildiği yarışmaya anne-babalar bebeklerinin fotoğraflarını göndererek katılırken, siteyi ziyaret eden kullanıcılar bu fotoğraflara bakarak oy kullandılar. 1 ay süren oylama sonucunda 1. olan Egemen Şahin isimli bebek kapüşonlu banyo havlusu ile ödüllendirilirken, 2. Okan Baran'a, ejder şekilli polar-bere takımı, 3. Aras Aslan isimli bebeğe ise oyuncak inek verildi.

İlginç bebek fotoğrafı yarışmaları ile dikkat çeken internet sitesi, önümüzdeki günlerde de "En fanatik bebek" yarışması gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yarışmaya katılmak isteyen anne-babaların, siteye ücretsiz üye olduktan sonra bebeklerinin takım atkısı, beresi, forması, tişörtü ile çekecekleri fotoğrafları internet üzerinden siteye eklemesi gerekiyor. 30 gün boyunca siteyi ziyaret edenler tarafından gönderilen fotoğraflara oylar verilerek, 30 günün sonunda dereceye girenler çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek.

.
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2005 Cumartesi 11:49:27
Güncelleme :10 Aralık 2005 Cumartesi 17:38:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?