5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Hasta çocuklar eğlendi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Gönüller Derneği tarafından hastanede yatan hasta çocuklar için sazlı sözlü yeni yıl kutlaması düzenlendi. Hasta çocuklar, çalınan oyun havalarıyla gönüllerince eğlenirken, dernek üyeleri de çocuklara eşlik etti.

Balcalı Hastanesi Gönüller Derneği tarafından hastanenin Yeni Doğan servisi koridorunda, hastanede tedavi gören çocuklar için yeni yıl kutlaması düzenlendi. Eğlencede palyaço ve Noel baba ile çocuklar bol bol eğlenirken, dernek üyeleri de çocuklara eşlik etti. Hastalıklarını unutan çocuklar, sahneden inmezken anne ve babaları ise çocuklarının mutluluklarını paylaştı.

Dernek Başkanı Hülya Deniz, 20 yıldan bu yana her yıl başında bu kutlamayı düzenlediklerini belirterek, "Amacımız hastanemizin çeşitli servislerinde yatan hasta çocuklara moral vermek. Eğlencemize destek veren herkese teşekkür ederken, tüm çocuklara da hastalıksız yeni 1 yıl diliyorum" diye konuştu.

Bu arada, Noel Baba çocuklara hediye dağıtırken, dernek yetkilileri de eğlenceye katılamayan çocukları yataklarında ziyaret ederek, hediyelerini verdi.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 15:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?