5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kafası ezilen kadın toprağa verildi

Adana'da, kafası dikiş makinesiyle ezilerek öldürülen Behice Yeşil toprağa verildi. Yaralı koca, eşinin cenazesine katılmak için tedavi gördüğü hastaneden izinli olarak ayrıldı.
Merkez Seyhan İlçesi, Barajyolu Caddesi, Tahsin Derici Apartmanı'ndaki evinde, daha önce hizmetçiliklerini yaptığı kadın tarafından başına dikiş makinesi vurularak öldürüldüğü ileri sürülen Behice Yeşil'in (66) cenazesi, yapılan otopsiden sonra yakınları tarafından Adana Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Yeşil'in cenazesi, Hadırlı Mahallesi'nde bulunan kızının evine getirildi. 3 altın yüzüğü ve 1 çift küpesi için öldürüldüğü tahmin edilen kadının cenazesi, daha sonra Hadırlı Mezarlığı'nda yakınlarının göz yaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye yaşlı kadının çocukları Gülcan, Funda, Ethem Gazi Yeşil'in yanı sıra Çukurova Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden kocası Fevzi Yeşil de izin alarak katıldı. Boğazından bıçakla yaralanan Fevzi Yeşil, cenazede çocuklarının yardımıyla ayakta durdu.
İddiaya göre, Fevzi Yeşil (67) ve Behice Yeşil (66) çiftinin tarlalarında ve evlerinde 10 yıldır hizmetçilik yapan 45 yaşındaki E.Y. (Esma Yıldırım), yalnız bulunduğu sırada eve gelerek Behice Yeşil'e saldırmıştı. Evdeki seyyar dikiş makinesiyle Yeşil'in kafasına vuran E.Y. apartmandan gizlice ayrılmış, yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Olayın ardından Fevzi Yeşil'i arayan E.Y., Yeşil'in Obalar Caddesi üzerindeki satılık olan eviyle ilgili görüşmek istediğini söylemiş, yaşlı adamla buluşarak boğazını kesip olay yerinden uzaklaşmıştı. Obalar Caddesi üzerinde boğazı kesilmiş olarak bulunan Fevzi Yeşil, ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alınmıştı.
.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 15:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?