5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kanlı tartışma yolda bitmedi

Adana'da önceki gün yol verme tartışması yüzünden birbirlerini silahla yaralayan şahıslar, bugün de kan döktü. Olayda, 2 kişinin yaralandığı belirlenirken, yaralılar tüm hastanelerde didik didik aranmasına rağmen bulunamadı. 1 yaralının, olayın hemen ardından hastaneye kaldırıldığı 3 saat sonra öğrenilebildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde, merkez Seyhan İlçesi Şakirpaşa Mahallesi Muhtarlığı önünde meydana gelen olayda, 01 EA 258 plakalı otomobille seyir halindeki Halil Yılmaz (27), Şahin Ecevit (31) ve Mehmet Kaya (32) ile 59 FU 19 plakalı araç içerisinde bulunan ve kimlikleri belirlenemeyen şahıslarla, yol verme meselesi yüzünden tartışmış, daha sonra da silahlarını çekerek birbirlerini yaralamıştı. Olayla ilgisi olduğu sanılan şahıslar arasında, bugün de Şakirpaşa Mahallesi'nin bitişiğindeki Onur Mahallesi 41 Sokak içerisinde kovalamaca yaşandı. Ara sokaklarda devam eden silahlı kovalamaca uzun süre devam etti. Polis olay yerinde yaptığı araştırmada çok sayıda mermi kovanı ve kan izlerine rastlarken, olayla ilgisi görülen 2 kişiyi de gözaltına aldı.

Bu arada çevredeki vatandaşların, 2 kişinin silahlı kovalamaca sonucu yaralandığını söylemesi üzerine polis, çevrede geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Yaralılar, Adana'daki tüm resmi ve özel hastaneler ile sağlık ocağı ve özel polikliniklerde polisler tarafından araştırılırken izlerine rastlanılmadı. Saat 18.00 sıralarında ise T.G. isimli bir yaralının olayın hemen ardından Adana Numune Hastanesi'ne kaldırıldığı belirlendi. Yapılan soruşturmada, yaralının hastaneye olayın hemen ardından getirildiği ancak hastane görevlileri tarafından hastanede görevli polis memuruna bilgi verilmediği ortaya çıktı.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2005 Cuma 21:21:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?