5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Katil kadın sığınma evinde yakalandı

Adana'da, hizmetçi olarak çalıştığı evin hanımını, başını dikiş makinesiyle ezerek öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, İstanbul'da kadın sığınma evinde yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi Barajyolu Caddesi Tahsin Derici Apartmanı'nda, 3 Aralık 2005 tarihinde meydana gelen olayda, evin hanımı Behice Yeşil'i (66), başını seyyar dikiş makinesiyle ezip öldürerek altınlarını aldığı, kadının eşi Fevzi Yeşil'i (67) de boğazını bıçakla keserek yaraladığı iddiasıyla aranan hizmetçi Esma Yıldırım'ın (45) İstanbul'da gizlendiği ihbarını alan Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri İstanbul'a gitti.

İstanbul'da akrabası bulunmayan Esma Yıldırım'ın gidebileceği hastane ve sığınma evi gibi yerleri arayan polis, Esma Yıldırım'ı sahte isim vererek kaldığı Beyoğlu'ndaki kadın sığınma evinde yakaladı.

Adana ve İstanbul polisinin ortak çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alınan kadın, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Adana'ya getirildi.
Basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan zanlının, olay günü maktul Behice Yeşil ile çay içtiği, bu sırada Behice Yeşil'in eşiyle telefonla görüşürken, "Esma burada, çay içiyoruz" dediği öğrenildi. Yaşlı kadını başını dikiş makinesiyle ezerek öldürdükten sonra evde en son kendisinin olduğunu öğrenen Fevzi Yeşil'in peşine düşen zanlının, Obalar Caddesi üzerindeki satılık evini alma bahanesiyle buluştuğu Fevzi Yeşil'i de aracının içerisinde boğazını keserek yaraladıktan sonra kaçtığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 17:00:23
Güncelleme :27 Aralık 2005 Salı 13:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?