5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kaynanasının evinde ölümü seçti

Adana'da kocası öldükten sonra, 1 yıldır gösterilmeyen çocuklarına kavuşmak için barıştığı kayınvalidesinin evine yerleşen genç kadın kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir İlçesi Çamlıbel Mahallesi 41. Sokak 14 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, 24 yaşındaki Asuman Alagöz'ün kocası Ramazan Alagöz (26), geçen yıl çalışmak için gittiği Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde bir cinayete kurban gitti. Ramazan Alagöz'ün ölümünden sonra annesi Nazmiye Alagöz, çocukları Meryem (3) ile Doğan'ı (5) yanına aldı.

Anne Asuman Alagöz ise, çocuklarını uzun süredir kendisine göstermediğini ileri sürdüğü Nazmiye Alagöz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bir süre sonra barıştığı Nazmiye Alagöz'ün "Gel bizim evde kal. Hem de çocuklarını görürsün" teklifi üzerine 2 hafta önce kayınvalidesinin evine taşınan Asuman Alagöz, çocuklarına kavuşunca şikayetinden de vazgeçti. Çocuklarına 1 yıl sonra kavuşan Asuman Alagöz, bugün kaldığı kayınvalidesinin 3 katlı evinin çatısında kendisini telefon kablosuyla asarak intihar etti.

Kızının intihar ettiği haberini alan Ayşe Tunçbilek, geldiği olay yerinde gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi. Asuman Alagöz'ün kavuşmak için 1 yıl boyunca mücadele verdiği çocukları ise evin balkonundan olanlardan habersiz sokaktaki toplanan kalabalığı izlerken, cenazesi tabuta konularak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Alagöz'ün annesi ile kayınvalidesi cenaze aracına konulan tabutun başında feryat ederek gözyaşı döktü.

Öte yandan, Asuman Alagöz'ün erkek kardeşi İbrahim Tunçbilek, kız kardeşinin kocası öldükten sonra uzun süre çocuklarını göremediğini ancak, 2 hafta önce ailelerin barışması üzerine kayınvalidesinin evine yerleşerek çocuklarıyla kaldığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 17:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?