5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Komşusuyla bir olup kocasını kesti

Adana'da iş yerinin deposunda boğazı kesilerek öldürülen market sahibinin katil zanlısı 13 yıllık dini nikahlı eşi ile komşusu çıktı.

Olay gecesi cep telefonlarına, "Şüpheleniyor mu?", "Kapıyı açık bırakacağım" şeklinde mesajlar geçtiği belirlenen zanlıların, market sahibini, sarkıntılık yaptığı gerekçesiyle öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan İlçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde geçen pazartesi gecesi iş yerinin deposunda boğazı ekmek bıçağıyla kesilerek öldürülmüş halde bulunan market sahibi Numan Şahin'in (50) katil zanlılarını cep telefonu mesajları ortaya çıkardı.

Olaydan sonra gözyaşı döküp sinir krizleri geçiren Numan Şahin'in 13 yıllık dini nikahlı eşi F.T. (39) ile komşusu O.K.'nın (26) ifadelerinden şüphelenen Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, her 2 şahsın da cep telefonlarını incelemeye aldı. F.T. ile O.K.'nin cep telefonlarında olay gecesinin akşamı birbirlerine "Şüpheleniyor mu?", "Kapıyı açık bırakacağım" şeklinde mesajlar geçtiği tespit edildi.
Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla O.K.'nın da evinde arama yapan polis, kanlı elbiseleri ve ayakkabısını buldu. Ölen Numan Şahin'in kanı ile zanlının elbisesindeki kanın karşılaştırması aynı çıktı. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan F.T. ile O.K., Numan Şahin'i öldürdüklerini itiraf ederken, bıçağı kimin kullandığı konusunda birbirlerini suçladıkları öğrenildi.
İlk eşinden boşandıktan sonra Numan Şahin ile birlikte yaşamaya başladığını söyleyen F.T. polise verdiği ifadede, "Numan, evlendiğimiz ilk zamanlar çok anlayışlı bir insandı. Ağabeyimin kızı E.'yi yanımıza alıp biz büyüttük. Sonra alkol almaya başladı. E., evlilik çağına geldiğinde onu taciz etmeye başladı. Uyardım ama tacizlerini sürdürünce O.K. ile evlendirip kızı kurtardık. Biraz zaman geçince de ilk evliliğimden olan kızım Z.'ye sarkıntılık yapmaya başladı. Artık dayanacak gücümüz kalmamıştı. Kızımı Gaziantep'te oturan O.K.'in yanına göndererek kurtarmaya çalıştım, ama tatillerde yanımıza gelince yine devam etti" dediği öğrenildi.
Sorgulamaları tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2005 Perşembe 12:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?