5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Linç zanlıları adliyeye sevkedildi

Adana'da, hırsız zannettikleri TRT Kamera Kontrol Teknisyeni'ni bıçaklayarak ve sopayla döverek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 2'si güvenlik görevlisi 4 kişi adliyeye sevk edildi.

TRT GAP Televizyonu'nun Adana'da çekim yapan "Türk Şöleni" programı ekibinde Kamera Kontrol Teknisyeni olarak görev yapan Serdar Arslanoğlu'nu, dün gece bıçaklayarak ve sopayla döverek öldürdükleri ileri sürülen Fatih Ö., Ergün Y. ile güvenlik görevlileri Nurettin K. ve İmren K.'nin Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgulamaları tamamlandı.

Zanlılardan Fatih Ö., sigara almak için kaldığı Hekimevi Misafirhanesi'nden gece dışarı çıkan Arslanoğlu ile Yenibaraj Mahallesi 32. Sokak'ta karşılaştıklarını, kendisine bıçak çekip cep telefonunu istediğini, aralarında çıkan tartışmadan sonra kaçtığını ileri sürdü.

Arslanoğlu'nu sığındığı lüks bir sitenin bahçesinde bıçaklayıp, ellerindeki sopalarla dövdükleri iddia edilen 2'si güvenlik görevlisi 4 kişi, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 15:23:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?