30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Mayından mucize kurtuluş!

Irak'ın kuzeyindeki Dohuk kenti yakınlarında Türk nakliye konvoyuna düzenlenen mayınlı saldırıda aynı araçta yaralandıktan sonra birbirlerini kaybeden Yıldıray Aytan ile Yüksel Nardalı, memleketleri Adana'da aynı hastanenin göz polikliniğinde muayene oldu. Birbirlerinin sağ olduğunu hastanede öğrenen Aytan ve Nardalı büyük sevinç yaşadı.

Aynı TIR'la Türkiye'ye dönerken mayınlı saldırıda yaralanan araç sürücüsü Yıldıray Aytan dün, işçi Yüksel Nardalı da bugün kendi imkanlarıyla memleketleri Adana'ya geldi. Mayınlı saldırının ardından Irak'ta farklı hastanelerde ilk müdahaleleri yapılan Aytan ile Nardalı, bugün Adana Numune Hastanesi'nin göz polikliniğinde muayene oldu. Türkiye'ye dönerken tatil için çalıştığı şirketten izin alan temizlik işçisi Yüksel Nardalı'yı kullandığı TIR'a alarak birlikte yolculuk yaptıklarını anlatan Yıldıray Aytan, "Yol arkadaşımı kaybettiğimiz için çok üzülmüştüm. Ancak sağ olduğunu öğrenince çok sevindim. Kader bizi patlamayla ayırdı, hastanede tekrar birleştirdi" dedi.

Yüksel Nardalı da, hem Türk hem de Adanalı olduğu için Yıldıray Aytan'ın kendisini aracına aldığını ancak patlama nedeniyle birbirlerini kaybettiklerini söyleyerek, "Ben gözümü hastanede açtım. Yıldıray ağabeye ne olduğunu bilmiyordum. İlk önce öldüğünü sandım. Ama yaşadığını öğrenmek beni çok mutlu etti" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 13:44:20
Güncelleme :31 Aralık 2007 Pazartesi 13:49:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?