4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Mermercilerin yüzü fuarda güldü

Adana'da geçen yıl ilk kez düzenlenen ve sektörel olan Yapı İnşaat Fuarı'na katılan Bizim Mermer, fuarda aradığından fazlasını bulmanın sevincini yaşıyor.

Kendi sektöründe Adana'da toptan ticaret yapan en büyük firma konumundaki Bizim Mermer'in sahibi Levent Yazlamaz, fuarların katılımcılara beklediğini vermediği yönündeki zaman zaman yapılan şikayetlere katılmadığını söyledi. İlk kez geçen yıl düzenlenen ve firmasının da yine ilk kez katıldığı Yapı İnşaat Fuarı'nın bir ihtisas fuarı olmasına rağmen bireysel tüketiciden olağanüstü ilgi gördüklerini belirten Yazlamaz, "Bu fuar ihtisas fuarıydı. Gelenler şirket bazındaki temsilcilerdi. Ancak diğer vatandaşlara da açık olması bizi çok mutlu etti. Çünkü, orada yaptığımız tanıtımların meyvesini hala topluyoruz" dedi.

Yoğun ilgiye kendisinin de şaşırdığını belirten Yazlamaz, "Fuar süresince gelen bireysel tüketicileri sadece bakıp gidiyorlar diyerek pek önemsemedik. Ancak aradan geçen aylar yanıldığımızı gösterdi. O günlerde standımızdan kartımızı alan vatandaşlar hala arıyor ve iş yapmamızı istiyorlar. Konya'dan, Gaziantep'ten, Kahramanmaraş'tan ve Hatay, Osmaniye ile Mersin'den bile arayan çok sayıda vatandaşımız var. Bizi çok mutlu eden bu gelişme nedeniyle gelecek yıl düzenlenecek olan fuarda stant alanımızı iki katına çıkarma kararı aldık" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 13:50:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?