30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Postanede bayram harçlığı kuyruğu

Adana'da Kurban Bayramı öncesi özellikle askerdeki ve cezaevindeki çocuklarına bayram harçlığı göndermek isteyen aileler, Merkez Postanesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sabahın erken saatlerinde postaneye gelerek maaş çekmek, askerdeki ve cezaevindeki çocuklarına bayram harçlığı göndermek için kuyruğa giren vatandaşlar, saatlerce kuyrukta bekledi. 45 yaşındaki Hediye Korkusuz, 2 yıl önce işlediği suçtan dolayı Kahramanmaraş'ta cezaevinde yatan oğluna 100 YTL bayram harçlığı göndermek için sıraya girdiğini söyledi. Yanında getirdiği 2 yaşındaki torunu Bedirhan Korkusuz'un babasını hiç görmediğini, cezaevine girdiğinde eşinin Bedirhan'a hamile olduğunu anlatan Korkusuz, "Oğlum çocuğunu hiç görmediği için parayı onun yatırması için yanımda getirdim. Ancak bu kadar kuyruk olduğunu bilsem getirmezdim. Çocuk çok yoruldu. Yemeğini postanede yemek zorunda kaldı" dedi.

Kuyrukta bekleyen Sebiha Çiçek ise, 1 yaşındaki oğlu Arda Çiçek ile birlikte annesinin emekli maaşını alabilmek için kuyrukta beklediğini, annesinin de postaneye gelmesine rağmen ayakta duramadığı için onun yerine kendisinin beklediğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 14:30:35
Güncelleme :18 Aralık 2007 Salı 14:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?