5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Radyo Başkent'te 'Kenthaber' konuşuldu

Kent Haber Yazı İşleri Müdürü ve Köşe Yazarı Erdem Yücel ve Kültür Editörü Cemile Yücel, Adana, Mersin ve Antakya’daki çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada Erdem Yücel, Adana Radyo Başkent’te yaptığı konuşmada çağımızın yeni bir teknolojisi olan internet gazeteciliğini tanıttı.

Bu arada yazılı ve görsel basınla internet basınını karşılaştırarak her ikisi arasındaki bağlantıyı olumlu ve olumsuz yönlerini dile getirdi.

Günümüzde internet gazeteciliğinin, yazılı ve görsel basının önüne geçtiğini örnekleriyle anlattı. Bu arada Türkiye’nin bütün il ve ilçelerindeki güncel haberlerin internette yer aldığını bunun yanı sıra geniş bir ansiklopedi bilgininin de Kenthaber sitesinin önemli bir bölümünü oluşturduğunu izleyicilere tanıttı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2005 Cumartesi 21:55:57
Güncelleme :7 Eylül 2005 Çarşamba 16:18:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bahar Bozkurt IP: 85.98.48.xxx Tarih : 7.09.2005 21:28:37
Radyo Baskent ve Kent Haber' in bir araya gelmesi sayesinde radyo yayıncılığına ciddi bi sekilde eğildiğini düsündüğümüz bu yayın kurulusu aracılığıyla günümüz medyasındaki temel farklılıklar hakkında güncel bilgi edinme olanağı buldum Emeği geçenlere tesekkür ederim.