2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Soda şişesiyle oyun kör ediyordu

ADANA'da mutfak tezgahı altından alıp oynadığı patlayan soda şişesindeki cam parçalarının gözüne saplanması sonucu yaralanan 1 yaşındaki Ahmet Osman Uçan, doktorların müdahalesi sayesinde kör olmaktan kurtuldu.

Fevzipaşa Mahallesi’nde oturan Yücel ve Gülay Uçan çiftinin tek çocuğu Ahmet Osman, annesi yemek hazırlarken mutfak tezgahının altında bulduğu soda dolu şişeleri ile oynamaya başladı. Şişeleri birbirine çarpmaya başlayan küçük çocuğun elindeki soda şişelerinden biri büyük gürültüyle patladı. Şişedeki bir cam parçası çocuğun sol gözüne saplandı. Ahmet Osman Uçan'ın yüzünü kanlar içinde kaldı.

Gülay Uçan, kısa süreli panik ardından olayı telefonla eşine bildirdi, daha sonra çocuğu Adana Numune Hastanesi’ne götürdü. Acil serviste müdahale yapılan çocuğun, yırtılmadan dolayı gözünde kanama meydana geldiğini belirlendi. Gözdeki yırtık ilaçla tedavi edildi, Uçan, kısa bir süre gözlem altına tutulduktan sonra taburcu edildi.

Sol gözü kör olmaktan kurtulan Uçan’ın babası Yücel Uçan, “Yavrumuzu Allah korudu. Böyle bir olay ilk kez gördük ve yaşadık. Buna şükür” dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 11:58:33
Güncelleme :10 Ocak 2008 Perşembe 12:03:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?