5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Sokak köpeği dehşeti

Adana'da 4 yaşındaki bir çocuk, evlerinin önünde oynarken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. 5 köpeğin tırmalayıp ısırarak yaraladığı çocuk komşuları kurtardı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi 169. Sokak 5 numaralı evde oturan Adem Yüce (32) ile Beyhan Yüce'nin (30) tek çocuğu olan Ahmet Yüce (4), evlerinin önünde oynarken bahçeye giren 5 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çocuğun çığlıklarına ilk önce komşuları yetişerek köpekleri olay yerinden uzaklaştı. Evde bulunan baba Adem Yüce de kanlar içindeki oğlunu komşularına ait bir araçla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırdı. Her iki bacağı, karın bölgesi ve kolunda diş izleri bulunan çocuğun derin olan yaralarına doktorlar dikiş atarken, hafif sıyrıkları olan yerlere de pansuman yaptı.

Baba Adem Yüce, "İnsanlar küçükken aldıkları köpekleri bir süre besliyor, sonra da sokağa terk ediyorlar. Bu yanlış. İşte sonucu da ortada. Yetkililer sokak köpeklerinin tehlikelerine karşı bir an evvel tedbir almalı. Komşular olmasa belki bugün benim oğlum yaşamıyor olacaktı. Bu durum bir başkasının canını yakmadan önlem alınmalı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 22:06:32
Güncelleme :22 Eylül 2005 Perşembe 13:25:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?