5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Talihsiz hasta!

Adana'da hasta taşıyan ambulans, özel halk otobüsüyle çarpıştı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saat 07.30 sularında, Adana Numune Hastanesi'nde karaciğer rahatsızlığından yatmakta olan bir hasta kanama geçirince, ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Birol Turan yönetimindeki 01 UD 195 plakalı ambulans, Hastaneler Kavşağı'nda Cumali Doğan yönetimindeki 01 UY 033 plakalı özel halk otobüsüyle çarpıştı. Halk otobüsüne de Salih Cömert idaresindeki 01 SE 473 plakalı personel servis minibüsü çarptı.
Kaza sonrası hasta sahibi kaza yapan araç sahiplerine bağırıp çağırırken, kavşakta trafik bir anda Arap saçına döndü. Sürücüler klakson çalarak araçların kenara alınmasını isterken, durumu ağır olan hasta, olay yerine çağrılan ikinci bir ambulansla Balcalı Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerindeki hasarlı ambulans polis ve görevliler tarafından iteklenerek yol kenarına çekilerek yol trafiğe açıldı.
Ambulans sürücüsü Birol Turan, siren çalarak geldiği kavşakta kendisini gören araç sahipleri dururken, arkadan gelen özel halk otobüsünün yola devam ederek kazaya yol açtığını iddia etti.
.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 14:28:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?