5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Ücretsiz bağlantıya ilgi yok

Adana'da trafik akışını rahatlatmak amacıyla şehir içinden TEM Otoyolu'na toplam 5 bağlantı noktası yapıldığı, ancak sürücülerin ücretsiz olan bu bağlantılardan yeterli oranda yararlanmadığı bildirildi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Gülşen, yaptığı açıklamada, daha önce Kuzey ve Güney olmak üzere 2 tane bulunan Adana TEM otoyolu bağlantı noktasına, Karayolları İl Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmalar sonrası 3 ayrı bağlantı daha eklediklerini belirtti. Mithat Özhan Bulvarı, Dilberler Sekisi ile Kasım Ener Bulvarı - Alpaslan Türkeş Bulvarı'nı TEM Otoyolu bağlantılarının yapıldığını hatırlatan Gülşen, "Bir çok sürücü bağlantı noktalarından habersiz. Çoğu bilmiyor. Toplam 5 noktadan otoyola giriş-çıkış yapılabiliyor. Bu bağlantılar ücretsiz olarak kullanılıyor. Mesela Yüreğir İlçesi'nden otobana giren bir sürücü, şehir merkezine girmeden kuzeye gidebiliyor" diye konuştu.
Gülşen, yapılan bağlantı yollarının toplam uzunluğunun 20 kilometre civarında olduğunu. yapımlarının ise Büyükşehir Belediyesi'nin kendi araç ve gereçleriyle gerçekleştirildiğini kaydetti.
Adanalı sürücüler ise yapılan bağlantı yollarında eksiklikler olduğunu ileri sürerek, "Otobana girişte hiç bir işaret ve tabela yok. Otobana girsek nereden çıkacağımızı bilmiyoruz. Bu düzenlemeler yapılırken, sürücülere iyi anlatılması gerekir. Kimse bilmediği bir yola girmek istemiyor" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 15:39:07
Güncelleme :19 Kasım 2005 Cumartesi 06:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?