5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Yılbaşında ambulanslı eğlence

Yılbaşı'nda müşterilerine birbirinden değişik hizmetler sunan eğlence mekanları sınır tanımıyor. Adana'da da Clup Nispet adlı gece kulübü, Yılbaşı'nda sağlık sorunu yaşayan müşterileri için ambulans ve doktor hizmeti verecek.

Adana Clup Nispet'in İşletme Müdürü Birgül Küçükbakan, yaptığı açıklamada, Yılbaşları'nda eğlence mekanları arasında tatlı bir rekabet yaşandığını belirterek, bu rekabetin müşterilere oldukça iyi imkanlar sunduğunu söyledi.

Küçükbakan, "Yılbaşları'nda eğlence mekanları müşterilerin memnuniyeti için çeşitli etkinlikler düzenliyorlar. Köpük, ışın-ışık gösterisi, sınırsız içki, sürpriz sanatçı gibi etkinliklerin yanı sıra son yıllarda müşterilerin memnuniyeti açısından daha önemli hizmetler de sunulmaya başlandı. Biz 700 kişi kapasiteli mekanımızda bu yıl başında doktor ve ambulans hizmeti sunacağız. Yılbaşı'nda bir doktor ve bir ambulans müşterilerimizin olası sağlık problemlerine karşı kapımızda hazır bekleyecek. Müşterilerimize eğlencenin yanı sıra sağlık hizmeti de vermiş olacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2005 Pazar 10:40:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?