21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

"PKK'lı" denince cinnet geçirdi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde plajda seyyar satıcılık yapan bir kişi, belediye binası önüne gelerek önce gelerek kendini yakmak istedi, ardından ağzından çıkarttığı jiletle kendini kesti.

Edinilen bilgiye göre, Alanya plajlarında yasak olmasına rağmen seyyar satıcılık yapan Şirin Sapancı adlı şahsın tepsisine, özel güvenlik görevlileri tarafından el konuldu. Elinden tepsisi alınan satıcı, cinnet geçirerek soluğu Alanya Belediye Binası önünde aldı.

Yanında getirdiği bir şişe benzini üzerine dökerek Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile görüşmek istediğini söyleyen seyyar satıcı, plajda görevli özel güvenlik elemanlarının kendisine 'PKK'lı' diyerek başına silah doğrulttuklarını iddia etti. Gözyaşları içersinde elinde bulunan benzini üzerine döken seyyar satıcıya arkadaşları engel olmak istedi.

Cinnet geçiren seyyar satıcı arkadaşlarına saldırdı. "Bana başkanı çağırın. Hasan ağabey, Hasan ağabey" diye bağıran seyyar satıcı, "Ben PKK'lı değilim. Çoluğum çocuğum aç" diye bağırmaya başladı.

Arkadaşlarının müdahalesi sonucu çakmağını yere düşüren Sapancı, bu kez ağzından çıkarttığı jiletle kendini doğramaya başladı. Daha sonra olay yerine gelen polis Sapancı'yı ikna etmek istedi. İkna olmayan ve kendini kesmeye devam eden Sapancı'ya polis bu kez biber gazı ile müdahale etti. Sapancı, biber gazının etkisiyle yere yığıldı. Elinden jileti alınan seyyar satıcı Şirin Sapancı, kelepçelenerek belediye önündeki parka götürüldü. Polis tarafından eli yüzü yıkanan Sapancı, daha sonra araca bindirilerek emniyete götürüldü. 



.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2006 Cuma 22:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?