21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Yurtpınar çamurdan kurtuldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallerde ve sınırları içerisindeki beldelere hizmet götürmeyi sürdürüyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Yurtpınar Beldesi’nde Yeni Mahalle yolunda ve Lara bölgesindeki Güzelbağ mahallesinde asfalt çalışması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri kent merkezinde ve beldelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, geçtiğimiz gün Lara bölgesi Güzelbağ mahallesinde yaklaşık 1 kilometrelik yolda sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi. Yaklaşık 600 ton finişerli asfalt kullanılan asfalt çalışması bölge halkını memnun etti.

Fen İşleri ekipleri daha sonra Yurtpınar beldesi Yenimahalle yolunu asfaltladı. Ekipler 1 buçuk kilometrelik yol üzerinde sıcak asfaltlama çalışması yaptı. Yenimahalle yolunun özellikle Kurşunlu Şelalesi ve Isparta yolu birleşmesinde önemli bir yeri olduğunu belirten Yurtpınar halkı yollarının asfaltlamasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine teşekkür etti. Yurtpınar halkı, özellikle kışın yağmur çamur nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirterek asfalt yolun ulaşımlarını çok rahatlatacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 10:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?