21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

7'den 70'e sirke gittiler

Kepez Belediyesi öncülüğünde başlatılan Moğolistan Ulusal Sirki ve Akrobasi Grubu gösterisinin ilk gününde sirk çadırını dolduran izleyiciler, gösteriler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kepez Belediyesi ve Manşet Production tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyonda Zafer Mahallesi Sakarya Bulvarı'nda kurulan 18 metre uzunluğunda ve 2 bin 500 metre kare büyüklüğündeki sirk çadırında gösteriye başlayan Moğolistan Ulusal Sirki ve Akrobasi Grubu 15 Ocak 2006 tarihine kadar kapılarını açık tutacak.

Kepez bölgesinden 50 bin vatandaşın gösteriyi izlemesini planladıklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, "Kepez bölgesinde bir ilki yaşatmanın, böyle büyük bir organizasyona evsahipliği yapmanın heyecanını ve gururunu taşıyoruz. Kepez Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışımızla gerçekleştirdiğimiz, kültürel ve sanatsal organizasyonlarımız, spor okullarımız ve düzenlediğimiz festival etkinliklerimiz ile Kepez’de yaşayan vatandaşlarımızı hak ettiği değişim ve gelişim ile yarınlara taşıyacağız. Kepez halkından aldığımız destek, çalışmalarımızda yaptığımız birlik ve beraberlik ile yolumuza devam edecek, Kepezin çehresini birlikte değiştireceğiz” dedi.

40 ülkeden fazla yerde gösteri yapmış ve birçok uluslararası ödül almış olan Moğolistan Ulusal Sirki ve Akrobasi Grubu'nun, gösterisi adeta nefesleri kesti.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 15:27:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?