21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Alanya'ya Arjantinli gelin geldi

Alanya'nın Tosmur Beldesi'nde yaşayan İbrahim Evci, internetten tanıştığı Arjantinli Natalia Romina ile hayatını birleştirdi. Çiftin, Mustafa Kemal ismini verdikleri 4 aylık oğulları da nikahta annesinin kucağında yer aldı.

Alanya'da yabancı evlilik sayısı büyük bir artış gösterirken, birçok ulustan genç kız Türk erkekleri ile evleniyor. İlk kez Arjantinli bir gelin Alanya'ya gelirken, Nikah Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir tarafından kıyıldı. İbrahim Evci (24) ve Arjantinli Psikolojik Danışman Natalia Romina (28), internette tanıştıklarını söyledi. Sade bir törenle ve gelinlik giymeden nikah masasına oturan Arjantinli gelin Natali Romina, Mustafa Kemal isimli oğlunu da kucağından ayırmadı.

Belediye Başkanı Özdemir, çiftin evlilik cüzdanını minik Mustafa Kemal'in eline tutuşturdu. İnternet aracılığıyla yaklaşık 6 yıl önce tanıştıklarını söyleyen İbrahim Evci, "İnternete girerek devamlı chat yapan biri değilim. Bir defa girdim ve tanıştık. Eşim geçen yıl Müslümanlığı seçti. Askerliğimi yeni bitirdim. Ben askerdeyken çoğumun Arjantin'de doğdu. Genel Kurmay Başkanlığı'ndan özel izin alarak Arjantin'e gittim.

Eşim ve ben koyu bir Atatürk hayranıyız. Çocuğumuzun ismini de özellikle Mustafa Kemal koyduk. Evliliğimiz ise askerlik görevimi yapmamdan dolayı gecikti. Çok mutluyuz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 20:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?