21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Antalya'da Çiçek Festivali

Antalya'da Çiçek Festivali'nin ikincisi Kepez Belediyesi tarafından yapıldı. Festivale Tarım Bakanı Mehdi Eker ve Antalya milletvekilleri katıldı. 

Kepez Belediyesi, Antalya İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Antalya Ticaret Borsası, Çiçek Tanıtım Grubu, Antalya Çiçekçiler Odası ve Altınova sanayici ve işadamları Derneğinin organizasyonunda gerçekleştirilen 2. Çiçek Festivali'ne çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. 

Kepez Spor Tesislerinde gerçekleşen gecede, Erol Albayrak tarafından hazırlanan Çiçek Kreasyonu Defilesi izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. 

Birbirinden güzel ve özel tasarlanmış kıyafetlerle izleyici karşısına çıkan güzel mankenler izleyenleri unutulmaz bir defile yaşattı.

Ünlü Nokta Tiyatrosu Ustası Abdullah Şahin ve Sanatçı Sümer Tilmaç'ın hazırladığı gösteride izleyenler bol bol güldü. Gecede çiçekçilerin hünerlerini ortaya koyduğu yarışmanın ödül töreni de yapıldı. 

Düzenlenen ödül töreninde 3.'lük ve 2.'lik ödüllerini Kepez Belediye Başkan verirken, 1. olana da ödülünü Tarım Bakanı Mehdi Eker verdi.
Tören esnasında bir konuşma yapan Bakan Eker, "çiçek zarafettir, çiçek güzelliktir, çiçek inceliktir. 

Çiçek bizim hüznümüzü, acılarımızı ve sevincimizi paylaştığımız en güzel, en değerli varlıklardan bir tanesidir. A

ntalya'yı tarihin, turizmin, tarımın merkezi olarak değil çiçeğin de merkezi haline getirmeliyiz" dedi. 

Gecede sahne alan Sinan Özen birbirinden güzel şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi. Saat 17.00 sıralarında kortejle başlayan gece saat 00.00'da sona erdi.
.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2006 Cumartesi 19:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?