21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Antalya'da korkutan yangın

Antalya'da bir apartmanın 5. katında bulunan dairede çıkan yangında, daireye misafirliğe gelen Kemal ve Aynur Işık çifti alevlerin etraflarını sarması sonucu kendilerini dairenin camından sarkarak kurtarmak istedi. Işık çiftini olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede itfaiye merdiveni ile aşağıya indirdi. 

Olay Antalya'nın en işlek caddelerinden biri olan Güllük caddesi üzerinde bulunan Gökalp apartmanın 5. katında sabah saatlerinde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Güllük caddesi üzerinde bulunan Gökalp apartmanının 5. katında sabah saatlerinde yangın çıktı. 

Çevredeki vatandaşların durumu fark edip itfaiyeyi araması üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 

Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. 

İtfaiye ekipleri dairede mahsur kalan ve kendilerini camdan sarkıtan Işık çiftini merdiven uzatarak kurtardı. 

Daireden aşağıya indirilen Işık Çiftine olay yerinde bulunan 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. 

Olay yerinden bulunan polis ekipleri yangını şaşkın bakışlarla izleyen vatandaşların güvenliği için olay yerinden uzaklaştırdı. Dairede oturan Erdinç Karaca ve annesi Neriman Karaca itfaiye ekiplerince apartmandan çıkarıldı. 

Yangını tamamen söndüren itfaiye ekipleri evde yaptıkları incelemede yangının açık bırakılan klimadan çıktığını belirtti. 

Çıkan yangında 6 ve 7. katlar da maddi zarar gördü. Hastaneye kaldırılan Kemal Işık'ın vücudunun kısmen yandığı, Aynur Işık'ın da çıkan yangından etkilendiği belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2006 Pazartesi 11:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?