7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Antalya'da noel kutlaması

Antalya İncil Kilisesi tarafından düzenlenen Noel kutlamasında bir araya gelen Hıristiyan vatandaşlar, birlik duası yaparak, koro eşliğinde ilahiler söyledi.

Antalya İncil Kilisesi tarafından Kışlahan Otel'de düzenlenen Noel kutlamasına Antalya'da yaşayan Hıristiyan vatandaşlar katıldı. Kutlamada Antalya İncil Kilisesi Rahibi Ramazan Arkan eşliğinde birlik duası edilirken, koro eşliğinde ilahiler söylendi. Noel'in kendileri için çok özel bir öneme sahip olduğunu belirten Antalya İncil Kilisesi Rahibi Ramazan Arkan, "Bütün Hıristiyan alemi, Hz. İsa'nın doğum yıldönümünde bazı kutlamalar yapar. Biz de bu amaçla bir araya geldik. Noel, barış ve esenlik demektir.

Bu esenliğin Antalya'da da hakim olmasını istiyoruz" dedi. Kutlama, söylenen ilahilerle devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 23:23:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
memet IP: 78.162.10.xxx Tarih : 1.01.2008 20:09:35

ben elhamdulla müslümanım ben bunu söylemek istiyorum insanın ırkı ve dini önemli deyil insanın insanlığını bilmeli insanlara karşı saygılılı ve sevgili olmalı benim tanıdıgım çok hırıstıyan var hepsi de çok iyi insanlardır bunu bütün insanlar bilir insanın beş parmağı bir deyil onun için her ırkta ve hır dinde kötü ve iyi insanlar vardır bunu biliyorsunuz bir birimizin dinine saygı göstermemiz gerek