21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Başkan Evcilmen'den muhtarlara bilgisayar

Antalya Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, derneğe bir bilgisayar hediye etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Meclis Üyeleri Nuri Saymaz, Çetin Afacan, İbrahim Kaplan ve Süleyman Şener, Antalya Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Başkan Evcilmen, dernek çalışmalarında kullanılmak üzere Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp'e bilgisayar hediye etti. Başkan Evcilmen'e teşekkür eden Nazif Alp, "Geçtiğimiz günlerde, Başkan Evcilmen'i ziyaretimiz sırasında, derneğimizin bilgisayar ihtiyacını dile getirmiştik. Tüm muhtarlarımız bilgisayar sistemine geçtiği halde, derneğimizde bir bilgisayar bulunmuyordu. Kendisi son derece duyarlı davrandı ve bir hafta geçmeden isteğimiz karşılandı. Tüm muhtar arkadaşlarımız adına kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra üyelerimize daha hızlı hizmet verebileceğiz" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, muhtarlarla çalışmalarını uyumlu ve diyalog içinde yürütüldüğünü belirtti. Başkan Evcilmen, "Mahallelerimizi bölgelere ayırarak, her mahalleden sorumlu meclis üyelerini belirledik. Bu sistemin son derece verimli olduğunu gördük. Sorunlar, ihtiyaçlar bir merkezde toplanıyor ve önem sırasına göre çalışma başlatılıyor. Her aşamada da muhtarlarımızla diyalog kuruluyor. Olanaklarımız ölçüsünde tüm mahallelerimizin sorunlarını gidermeye çalışıyoruz.

Muhtarlar Derneği'ne kurulacak bilgisayar sistemi ile diyalog daha da artacaktır. Belediyemizde bulunan mahalle bilgi sistemini buraya da aktarabiliriz. Mahallelere verilen hizmetlerin takibi buradan da yapılabilir" diye konuştu.
Başkan Evcilmen, muhtarlardan mahallelerindeki sorunlarla ilgili bilgiler aldı.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 21:46:08
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 21:49:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?