21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Bayramda deniz keyfi

Ramazan Bayramı'nın 1. ve 2. günü yağış ve soğuk havayı yaşayan Antalyalılar, 3. gün havanın ısınmasıyla deniz kenarlarına akın etti. Tatilcilerden bazıları denize girerken, bazıları ise sahilde güneşlenmeyi tercih etti.

Türkiye'nin en önemli tatil mekanlarından olan Antalya, Ramazan Bayramı'nda tatilcilerin akınına uğradı. Bayram tatilini değerlendiren vatandaşlar, deniz kenarı ve eğlence mekanlarına akın etti.

Bayramın ilk 2 günü yağış ve soğuk hava nedeniyle kaldıkları otel ve evlerden çıkamayan tatilciler, 3. gün sıcak ve güneşli havadan faydalandı. Deniz kenarlarını dolduran tatilciler, Kasım ayında denize girmenin zevkini yaşarken, bir kısım tatilci ve yabancı turist ise sahilde güneşlenmeyi tercih etti.

Plajlarda denize giren ve güneşlenen tatilciler, zaman zaman dergi, gazete ve kitap okurken, zaman zaman da su sporları yapıp güneşin keyfini çıkardı.

Özellikle doğu bölgelerinde kar yağışı etkisini gösterirken, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Antalya'da hava sıcaklığının 25-27 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 24 derece olduğu belirlendi.

Antalya ve çevresinde havanın Cuma gününe kadar sıcak olacağı, bölgede yağış ve fırtına beklentisi olmadığı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 16:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?