21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Cep telefonu aşkı kısa sürdü

Cep telefonuyla tanışıp aşık olduğu sevgilisi Fikret Durmuş'u eve kuma getirerek resmi nikah yapan Recep Durmuş, 11 yıllık eşi Fatma Durmuş'tan boşandı. Yeni gelin Fikret Durmuş, 1 yıl sonra eşini terk ederek evden kaçtı. Recep Durmuş, eşinin hayatından endişe ettiğini söyledi.
Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Avsallar Beldesi'nde inşaat işçisi olarak çalışan 11 yıllık evli Recep Durmuş, bir yıl önce cep telefonuyla tanıştığı ve Hatay'da oturan Fikret adlı bayana aşık oldu. Yüzünü bile görmediği Fikret'e aşık olan Recep Durmuş, telefonda tanışıp aşık olduğu Fikret'i Hatay'a giderek kaçırdı. Eve kuma getiren Recep, kısa bir süre sonra eski eşi Fatma'yı boşayarak Fikret'le resmi nikah kıydı. İlk eşinden çocuğu olmadığı için eve kuma getirmek zorunda olduğunu söyleyen Recep Durmuş, "6 ay Ankara'da oturduk ve daha sonra geçim sıkıntısı sebebiyle Alanya'ya taşındık. Fikret ise bir otelde çalışmaya başladı. Evliliğimizin ilk yılında bir gün eve yemeğe geldiğimde eşimin evde olmadığını fark ettim. Tüm aramalarıma rağmen bulamadım. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
Gözleri yaşlı halde eşine "Evine geri dön" çağrısı yapan Recep Durmuş, "Bir kez daha evden kaçmış ama daha sonra tekrar dönmüştü. Kendisinin okur yazarlığı yok. Birilerinin Fikret'i kandırıp kötü yola düşürmesinden, hatta öldürmesinden endişe ediyorum" diye konuştu.
..
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 15:44:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?