21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Demre'de ağaç kıyımı

Demre'nin Alakent Mahallesi'nde oturan Süleyman Karacan isimli vatandaş, seralara gölge yaptığı gerekçesiyle mezarlıktaki 8 adet ağacı kesti. Beş ağacın da kuruması için kabuğunu soydu.

Antalya'nın Demre ilçesindeki Alakent Mahallesi'nde oturan Süleyman Karacan, serasına gölge yapıyor diye mezarlıktaki 8 ağacı kesti. Çevredeki vatandaşlar yarım asırlık ağaçları kesen Süleyman Karacan'ın 5 ağaca da zarar vermesine tepki gösterdi.

Demre'de Karabucak ve Alakent sakinlerinin ortak kullandığı mezarlıkta bulunan yarım asırlık ağaçların kesilmesini kabullenemeyen vatandaşlar, Süleyman Karacan'ı Mahalle Muhtarı Kadir Topuz'a şikayet etti. Muhtar Kadir Topuz, 2 yıldan bu yana ağaçları kesmek için kendisinden izin isteyen Karacan'a izin vermediğini söyledi. İzinsiz kesilen ağaçların odunlarının Atatürk İlköğretim Okuluna götürülmesini istediğini söyleyen muhtar Topuz, Süleyman Karacan'dan şikayetçi olacağını ifade etti.

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ise ağaçların kesilmesinden haberi olmadığını ve bundan büyük rahatsızlık duyduğunu ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 15:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?