21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Duyarsızlığın böylesi

Antalya'da bir inşaattan düşen kalıp sebebiyle kopan elektrik telleri paniğe sebep oldu. Milli Egemenlik Caddesi'nde trafiğin kapatılmasına sebep olan tellere karşı vatandaşların duyarsızlığı şaşırttı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Antalya'nın en işlek caddelerinden olan Milli Egemenlik Caddesi üzerinde meydana geldi. İnşaat halindeki bir binadan düşen kalıp sebebiyle kopan elektrik telleri trafiğin tıkanmasına sebep oldu.

Görevlilerin gelmesinin beklendiği süre içinde halen elektrik yüklü olan kablolardan vatandaşı uzak tutmak ise polise düştü. Kopan elektrik tellerinin çevresini şeritle çevirip güvenlik çemberi içine alan polis, aynı zamanda caddenin dört köşesinde vatandaşları olay yerinden uzak tutmaya çalıştı. Ancak, kopan elektrik tellerine hiç aldırmadan güzergahını değiştirme gereği bile duymayan vatandaşlar polise zor anlar yaşattı. Zaman zaman yere 3 metre mesafeye kadar inen tellerin altından ellerinde şemsiyeyle geçmeye çalışan bazı vatandaşlar ise polisin son andaki uyarılarıyla şemsiyelerini indirdi.

Polis, bazı vatandaşların güzergahını değiştirmek için fiili müdahalede bulunmak zorunda kaldı. Vatandaşlarla polis arasında kimi zaman güzergah pazarlığı kimi zamansa tartışma yaşandı.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 22:59:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?